2016-08-12 22:58:07
Φωτογραφία για SPOTIFY GAMING: Η νέα υπηρεσία για SPOTIFY για GAMERS
Ξεκινώντας από σήμερα, το Spotify ξεκίνησε την ολοκαίνουργια υπηρεσία του Spotify Gaming, αφιερωμένη στην μουσική των παιχνιδιών, αλλά και στα soundtracks τους.

Αυτή η νέα κατηγορία θα συμπεριλαμβάνει την μουσική που ακούγεται κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά και original soundtrack. Φυσικά δεν θα λέγονταν Spotify, αν δεν υπήρχε ο παράγοντας κοινότητα, καθώς θα υπάρχουν και λίστες από επιλεγμένα τραγούδια χρηστών.

Στην συγκεκριμένη λίστα μπορείς να βρεις soundtracks από διάσημους τίτλους, όπως το νέο No Man’s Sky, το FIFA 16 και το Assassin’s Creed, αλλά και λίστες “επιλεγμένες με το χέρι” από τραγούδια που ταιριάζουν με το gaming περιεχόμενο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για αναζήτηση (εκτός αν είμαι τελείως τυφλός!), αλλά φαντάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου. Επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη gaming υπηρεσία θα βρει τον δρόμο της για όλες τις πλατφόρμες. Προς το παρόν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μόνο μέσω web από εδώ, αλλά πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για Android, iOS, windows, αλλά και Playstation.

ΥΓ: Δεν βρήκα το soundtrack του Sim City που τόσο πολύ ήθελα! Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ