2016-08-13 11:08:13
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΝΟΨΕΙ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Στις 16 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του μπασκετικού Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να... τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Και αυτό διότι τόσο η Εθνική Ελλάδας, όπου αγωνίστηκαν οι Μάντζαρης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου, Αθηναίου, όσο και η Ιταλία του Ντάνιελ Χάκετ δεν προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στην Βραζιλία δεν βρίσκεται ούτε ο Καναδάς του Κεμ Μπιρτς, ο οποίος είναι έτοιμος για την πρώτη του προετοιμασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Παράλληλα, φέτος θα είναι ξεκούραστοι και οι αρχηγοί του Θρύλου, Σπανούλης και Πρίντεζης. Αμφότεροι πήραν τις απαραίτητες ανάσες και πλέον είναι πανέτοιμοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λοιπόν, θα δουλέψει στη φετινή προετοιμασία έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ετσι, θα μπορέσει να... "χτίσει" την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί και να βάλει τις βάσεις για ακόμα περισσότερους τίτλους και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ