2016-08-13 16:27:07
Φωτογραφία για Ο Bradl στα SBK με την Honda το 2017
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike μετακομίζει από το 2017 ο Stefan Bradl Ο 26χρονος αναβάτης θα είναι παρτενέρ του Nicky Hayden στην Honda World Superbike Team παίρνοντας τη θέση του 23χρονου Ολλανδού, Michael van der Mark, ο οποίος με τη σειρά του θα ενταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο δυναμικό της Yamaha, δίπλα στον Alex Lowes.

Ο Γερμανός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2011 στην κατηγορία Moto2, αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP με την ομάδα της Aprilia.

Από το 2012, οπότε και έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, οδήγησε για λογαριασμό των LCR Honda, Forward Racing και Aprilia Team Gresini, έχοντας στο ενεργητικό του μια pole position και μία τρίτη θέση στον αγώνα της Laguna Seca το 2013 με την ομάδα του Lucio Cecchinello.

Από το ντεμπούτο του στα GP το 2005 (125cc) μέχρι σήμερα έχει απολογισμό επτά νίκες, οχτώ pole positions, συνολικά 19 παρουσίες στο βάθρο και ένα Πρωτάθλημα, αυτό στη Moto2, το 2011.


«Εξέτασα όλες τις πιθανότητες παραμονής στα MotoGP, καθώς ωρίμασα αγωνιστικά στα GP, αλλά το να παραμείνω στο Πρωτάθλημα απλά και μόνο για τη συμμετοχή, δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα», σχολίασε ο Γερμανός αναβάτης για να προσθέσει: «Ανυπομονώ να δοκιμάσω την Fireblade και προφανώς είναι φανταστικό να δουλέψω μαζί με τον Nicky (Hayden). νομίζω ότι είναι ένας φανταστικός συνδυασμός γιατί κατανοούμε πλήρως ο ένας τον άλλο πολύ καλά».

Hayden και Bradl θα έχουν του χρόνου στη διάθεσή τους την ολοκαίνουργια Honda CBR1000RR.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ