2016-08-14 14:27:10
Φωτογραφία για ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΟ... ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ (KAI AYTON) Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!
Ο Πέτερι Κόπονεν είναι μια... ανάσα από την Μπαρτσελόνα, με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό να μεταδίδει πως ο Φινλανδός άσος έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και θα περάσει ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (16/8) για να υπογράψει.

Ο 28χρονος γκαρντ της Χίμκι, ο οποίος νωρίτερα το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή εξαιτίας του «βέτο» από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τελικά... θα αλλάξει μπασκετική στέγη, αλλά προς τέρψη της Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για δεύτερη φορά, αφού κανείς δεν ξεχνάει το κάζο Κλαβέρ.

Σύμφωνα με το «RAC1» υπάρχει συμφωνία, τόσο των «μπλαουγράνα» με τη ρωσική ομάδα, αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (16/8) στη Βαρκελώνη ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα!

Εφόσον όλα καλά και ο Κόπονεν μετακομίσει στη Βαρκελώνη, αυτόματα θα... κόψει το δρόμο στον Γκιγιέμ Βίβες, καθώς ο παίκτης της Βαλένθια ήταν πρώτος στόχος στη λίστα, αλλά οι υψηλότατες απαιτήσεις της ομάδας του, φρέναραν τη μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ