2016-08-14 19:32:25
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑ: Μπαράζ καταγγελιών και δημοσιευμάτων για σύμβουλο του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ! Ποιος τον διόρισε;
Είναι πρώην γιατρός του ΙΚΑ, έχει πρόσβαση ακόμη και σε απόρρητες πληροφορίες του οργανισμού και το όνομά του δεν υπάρχει σε κανένα ΦΕΚ! To ρεπορτάζ είδε το φως της δημοσιότητας από τον «Μικροπολιτικό» των Νέων αλλά και το parapolitika.gr.

http://dete.gr/

Εκκωφαντικοί είναι οι ψίθυροι στους διαδρόμους του ΕΟΠΥΥ για τον άτυπο σύμβουλο του αντιπροέδρου, ο οποίος μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στο κτίριο, συμμετέχει στις συσκέψεις και φαίνεται να έχει πρόσβαση ακόμη και σε απόρρητες πληροφορίες.

Το όνομα του πρώην γιατρού ΙΚΑ νυν συνταξιούχου δεν έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ ούτε σε άλλο κυβερνητικό έγγραφο. Παρά ταύτα η καθημερινή του παρουσία δηλώνει ότι αποτελεί το δεξί χέρι του αντιπροέδρου! Μάλιστα η σχετική είδηση είχε δημοσιευθεί και σε τοπικά sites.

Αρκετοί ωστόσο είναι αυτοί που έχουν θορυβηθεί εξαιτίας του “γκρίζου” βιογραφικού του. Το όνομα του γιατρού έχει συνδεθεί κατά το παρελθόν με τη βιομηχανία μαϊμού επιδομάτων και συντάξεων αναπηρίας, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος των σχετικών επιτροπών του ΙΚΑ
. Χωρίς βέβαια να έχει αποδειχθεί κάποια σχέση του με όλα αυτά. Ωστόσο έχει έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς γιατρούς αλλά και λειτουργούς του δημοσίου τομέα υγείας, με μηνύσεις και άλλες αντιδικίες. Μάλιστα τελευταία κάθισε και στο σκαμνί για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος συναδέλφων του αλλά και γνωστού υπαλλήλου του ΙΚΑ.

Τα ερωτήματα είναι πολλά: Γνωρίζει ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ τις σήμερα που συνοδεύουν το παρελθόν του; Αν έχει γνώση επί αυτών, τότε ποιος του τον σύστησε; Και άραγε με ποια ιδιότητα βρίσκεται εκεί;
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ... ΑΡΟΥΚΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ... ΑΡΟΥΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ