2016-08-15 08:17:06
Φωτογραφία για 4 σημαντικά πράγματα που δεν ξέρεις για τα προιόντα ομορφιάς αλλά θα έπρεπε
Είσαι από εκείνες τις shoppers που μπαίνουν σε μια γκαλερί ομοριάς και απλώς θα αγοράσουν ό,τι τους χτυπήσει όμορφα στο μάτι ή θα το ψάξεις και λίγο περαιτέρω;

Όπως και να έχει, υπάρχουν 4 σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις σχετικά με τα προιόντα ομορφιάς, προτού προβείς στις επόμενες αγορές σου.

1) Δεν υπάρχει ισχυρός κανονισμός στο τι μπορεί και τι δεν μπορεί να πωλείται στα προιόντα ομορφιάς

Στην Ευρώπη, χοντρικά 1.300 τοξικές ουσίες έχουν απαγορευτεί στην παραγωγή προιόντων ομορφιάς, ενώ στην Αμερική μόλις 11. Αυτό υποδεικνύει ότι το τοπίο παραμένει κάπως θολό όσον αφορά στα στην καταλληλότητα ή μη των προιόντων που χρησιμοποιείς.

2) Η επιγραφή "φυτικό" δεν καθιστά το προιόν απαραίτητα και τέτοιο

Όπως και για τις τοξικές ουσίες, έτσι και για τα "προιόντα της φύσης" δεν υπάρχει κάποιος σαφής κανονισμός που να οριοθετεί χαρακτηρισμούς σαν κι αυτόν.


3) Είναι καλό σημάδι η αναγραφή μιας ουσίας στα λατινικά

Συνήθως, τα προιόντα που είναι πράγματι φυτικά, αναγράφουν τις ουσίες τους στα λατινικά.

4) Πολλές από τις ουσίες στα καλλυντικά των φαρμακείων και των γκαλερί στην ουσία δεν ωφελούν σε τίποτα το δέρμα σου

Παρά τις τεράστιες λίστες με ουσίες που διαβάζεις ενίοτε σε μερικά προιόντα, έχε κατά νου ότι πολλές από αυτές απλώς υπάρχουν στο προιόν για να δίνουν μια συγκεκριμένη υφή ή για τη διατήρησή του.

Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός απαραίτητα. Ψώνιζε με σύνεση και σίγουρα κάνε έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις στο οτιδήποτε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ