2016-08-15 09:30:25
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την ήττα με 2-0 στην έδρα της Μποαβίστα γνώρισε η Αρούκα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Πορτογαλίας.

Παρουσιάζοντας αρκετές αμυντικές αδυναμίες, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League, ηττήθηκε στην έδρα της Μποαβίστα, στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Ωστόσο, η Αρούκα έδειξε ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά, ειδικά με τον Παραγουανό επιθετικό Βάλτερ Γκονσάλες, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο δοκάρια.

Σχεδόν με την έναρξη του ματς έμεινε πίσω στο σκορ η Αρούκα, καθώς η Μποαβίστα προηγήθηκε μόλις στο 5’, χάρη σε ένα πολύ τυχερό γκολ του Μαντιάνγκ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι δύο λεπτά αργότερα, αλλά η μπάλα -στην κεφαλιά του Βάλτερ Γκονσάλες- κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Από το σημείο αυτό και μετά οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα "ηνία" του ματς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ σκόραραν στο 25’ με τον Λούκας.


Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Βάλτερ να είχε νέο δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια! Στο 32’, η Αρούκα έκανε την πρώτη της αλλαγή, με τον Μάρλον ντε Ζέσους να παίρνει τη θέση του Ζεκίνια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν ανοικτό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες μέχρι το 70’. Η επόμενη μεγάλη στιγμή του αγώνα ανήκε στην Μποαβίστα στο 83’ (ο Φάμπιο Εσπίνιο πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα), ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι παρέμεινε το 2-0 μέχρι τη λήξη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ