2016-08-15 12:39:06
Φωτογραφία για «ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΛΟΣ ΜΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» *VIDEOS*
Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει... κρούση για τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Κάρλος Μανέ.

Ο Κάρλος Μανέ είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί τελευταία στους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με όσα γράφουν στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πραγματικά για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Record, ο Πάουλο Μπέντο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μανέ και ο Ολυμπιακός ενδέχεται να προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες σε μία κρούση στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον 22χρονο εξτρέμ.

Ο Μανέ παραχωρείται από τη Σπόρτινγκ με τη μορφή δανεισμού και είναι μία περίπτωση που φαίνεται ότι θα μπορούσε να... «τελειώσει» ο Ολυμπιακός άμεσα αν όντως επιταχύνει τις διαδικασίες επισημοποιώντας το ενδιαφέρον του.

Ο εν λόγω παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, στην πρώτη ομάδα της οποία ανέβηκε το 2013. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα, ωστόσο μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στα αριστερά.

Στη Σπόρτινγκ ο Μανέ μετράει 58 συμμετοχές και εννιά γκολ αλλά συγκεκριμένα την περσινή σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους, πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις και σημειώνοντας ένα γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Δείτε τον εν δράσει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ