2016-08-15 13:17:10
Φωτογραφία για ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ... «ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ»
Κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Τζίμι Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται η Αντάλιασπορ σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα.

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Αντάλιασπορ για την παραχώρηση του Σουηδού εξτρέμ μετά το «μπάσιμο» που έκανε η τουρκική ομάδα για τον παίκτη των ερυθρόλευκων.

Ο Ντουρμάζ έχει καλό όνομα στην Τουρκία από τη διετία 2012-2014 που αγωνιζόταν στην Γκενσλέρμπιρλιγκι πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και η Αντάλιασπορ ενεργοποιήθηκε για την απόκτησή του, μαθαίνοντας ότι ο παίκτης παραχωρείται από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη Fotomac μάλιστα τη βδομάδα που διανύουμε είναι πολύ πιθανό το θέμα να... τελειώσει θετικά για την Αντάλιασπορ, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Σουηδού μεσοεπιθετικού.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο τουρκικός σύλλογος βρίσκεται κοντά στο να «τελειώσει» τη μεταγραφή, παρά τις διαψεύσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες.

Εκτός πάντως από την Αντάλιασπορ, στο παιχνίδι για τον Ντουρμάζ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τελευταία είχε μπει και η Τουλούζ, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που υπήρχαν περί γαλλικού ενδιαφέροντος για τον παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tο φαινόμενο της πεταλούδας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tο φαινόμενο της πεταλούδας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ