2016-08-15 13:57:11
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ... ΝΤΟΛΙ *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Νοτιοαφρικανού εξτρέμ, Κέγκαν Ντόλι, ο οποίος αγωνίζεται στους Σάνταουνς της πατρίδας του.

Ένα νέο όνομα προστίθεται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νότιο Αφρική, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Κέγκαν Ντόλι των Σάνταουνς.

Όπως υποστηρίζει δημοσιογράφος της εφημερίδας New Age, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο Νοτιοαφρικανό εξτρέμ και μάλιστα είναι διατεθειμένος να... πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Πρετόρια.

Ο Ντόλι είναι αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πτέρυγα καθώς και στον άξονα. Αγωνίζεται από το 2014 στους Σάνταουνς, όταν και αποκτήθηκε από τον Άγιαξ του Κέιπ Τάουν. Μετράει δύο συμμετοχές με την Εθνική της Νοτίου Αφρικής, έχοντας σημειώσει και δύο τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2013-2014 με τον Άγιαξ του Κέιπ Τάουν είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος νεαρός παίκτης της σεζόν στη Νότιο Αφρική.

Δείτε τον εν δράσει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ