2016-08-15 19:00:25
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ απέκτησε ποιότητα με το χαμηλότερο κόστος
Μέχρι τώρα στη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να ενισχυθεί με οκτώ ποδοσφαιριστές, ενώ αντίθετα από το ρόστερ του Δικεφάλου αποχώρησαν έξι παίκτες. Αυτό που προκαλεί ωστόσο εντύπωση, είναι το γεγονός πως οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων», κατάφεραν να προσδώσουν ποιότητα στον ΠΑΟΚ, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό προκύπτει από το ότι η μοναδική μεταγραφή του Δικεφάλου την θερινή μεταγραφική περίοδο, που δαπανήθηκαν χρήματα για να αποκτηθεί ήταν αυτή του Φερνάντο Βαρέλα, με τους «ασπρόμαυρους», να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό του 1,3 εκ. ευρώ που δόθηκαν στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να βγει ενισχυμένος οικονομικά από τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς μέχρι τώρα έχει βάλει στα ταμεία του το ποσό των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτά τα 3,5 για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στην Ζενίτ, ενώ άλλες 700 χιλιάδες ευρώ μπήκαν στο ταμείο του Δικεφάλου από την παραχώρηση του Ρόμπιν Όλσεν στην Κοπεγχάγη
. Αναλυτικά το μέχρι τώρα πάρε-δώσε του ΠΑΟΚ την φετινή μεταγραφική περίοδο: Ήρθαν: Λέο Μάτος (Ντνίπρο, ελεύθερος), Εβγέν Σάχοφ (Ντνίπρο, ελεύθερος), Τζάλμα Κάμπος (Γκεντσλερμπιλίγκι, ελεύθερος), Χοσέ Κρέσπο (Άστον Βίλα, ελεύθερος), Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (Καϊσέρισπορ, ελεύθερος), Ζέλικο Μπρκιτς (Ουντινέζε, ελεύθερος), Χοσέ Κάνιας (Εσπανιόλ, ελεύθερος), Φερνάντο Βαρέλα (Στεάουα βουκουρεστίου 1,3 εκ. ευρώ). Έφυγαν: Ρόμπερτ Μακ (Ζενίτ, 3,5 εκ. ευρώ), Ρόμπιν Όλσεν (Κοπεγχάγη 700 χιλ. ευρώ), Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (ελεύθερος), Μιγκέλ Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά, ελεύθερος), Εγιάλ Γκολάσα (Μακάμπι Τελ Αβίβ, ελεύθερος), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Ομόνοια, δανεικός).

Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ