2016-08-16 11:12:27
Φωτογραφία για Ξεκάθαρο μήνυμα Αναστασιάδη προς υπόκοσμο: «Έφθασε το τέλος σας»
«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με τον υπόκοσμο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος στέλνοντας παράλληλα και ξεκάθαρο μήνυμα στους επίορκους αστυνομικούς Ξεκάθαρο μήνυμα στους επίορκους αστυνομικούς, αλλά και στον υπόκοσμο έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο ΡΙΚ, εξέφρασε αποφασιστικότητα για τη λήψη μέτρων ώστε οι ελάχιστοι στο αστυνομικό σώμα να μην μειώνουν τη σημαντική δράση των πολλών.

Είναι κρίμα, τόνισε χαρακτηριστικά, να ντροπιάζεται ένα Σώμα που έχει να επιδείξει τόσες επιτυχίες και να δημιουργούνται εσφαλμένες εικόνες σε βάρος των εντίμων αστυνομικών, από τη μειοψηφία των διεφθαρμένων.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, χαρακτήρισε παράλληλα σημαντική τη συμβολή των Κομμάτων, στη θέσπιση νομοθεσιών για αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ξεκάθαρη προειδοποίηση έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στον υπόκοσμο, καλώντας τον να συνειδητοποιήσει ότι φθάνει το τέλος του.

Η διαφθορά στην ευρύτερη δημόσια υπηρεσία, αλλά κυρίως στην Αστυνομία, είναι ένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά το τέλος των θερινών διακοπών του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πληρώνουν Άγιαξ και γκολ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πληρώνουν Άγιαξ και γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ