2016-08-17 11:34:11
Φωτογραφία για Το Windows 10 Anniversary Update ήρθαν και στα smartphones!
Η επετειακή αναβάθμιση των Windows 10 “Anniversary Update” γίνεται διαθέσιμη στα Windows 10 smartphones, όπως αποκάλυψε η ίδια η εταιρία Τα νέα καλούδια που έχει συμπεριλάβει η Microsoft στο update είναι πολλά, αλλά δεν είναι τόσο πολλά, όσα στην αντίστοιχη έκδοση των Windows 10 για Pc.

Μερικά από αυτά είναι η νέα συντόμευση για την κάμερα, ο έλεγχος των πολυμέσων από το lock screen, καθώς και η βελτιωμένη universal έκδοση του Skype, αλλά και το αναβαθμισμένο μενού των ρυθμίσεων. Επιπροσθέτως πλέον υποστηρίζονται οι fingerprint readers για περισσότερη ασφάλεια.

Όπως πάντα η Microsoft αναφέρει ότι η διαθεσιμότητα του “Anniversary Update” θα ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο που διαθέτουμε, την χώρα μας, τον πάροχο μας, περιορισμοί στο hardware. Αν διαθέτετε “ξεκλείδωτή” Windows 10 συσκευή, η ελπίδες για γρήγορη αναβάθμιση είναι σαφώς περισσότερες.

Το update θα πραγματοποιηθεί OTA (Over The Air), οπότε απλά θα πρέπει να περιμένετε για την αντίστοιχη ειδοποίηση. Αν βέβαια είστε ανυπόμονοι, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις> Αναβαθμίσεις και ασφάλεια > Αναβάθμιση συσκευής > Αναβαθμίσεις. Αν θέλετε να διαβάσετε όλη την αναφορά της Microsoft, κάντε κλικ εδώ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ