2016-08-17 17:20:14
Φωτογραφία για Η Νταϊάνα ήθελε να αυτοκτονήσει - Ποιος το λέει;
Η Νταϊάνα ήταν τόσο πληγωμένη από το κακόβουλο ψέμα ότι ο Χάρι ήταν γιος του James Hewitt, σύμφωνα με τον σωματοφύλακά της Ken Wharfe, ο οποίος μιλά για την κατάρρευση του γάμου της και τις σκέψεις αυτοκτονίας της στο τελευταίο απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του.

Ως ο βασιλικός υπεύθυνος προστασίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Ken Wharfe έγινε ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους της.

Σε ένα από τα περιστατικά που αφηγείται μιλά για την πρώτη φορά που η Νταϊάνα του μίλησε για τις σκέψεις αυτοκτονίας που είχε κάνει.

«Καθισμένη στην ξαπλώστρα της με ένα φωτεινό πορτοκαλί μπικίνι, περνώντας τα δάχτυλά της μέσα από τα ξανθά μαλλιά της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκλεισε τα μάτια της στον καυτό ήλιο της Μαγιόρκας και μουρμούρισε: «Ξέρεις, πραγματικά πιστεύω ότι είναι καιρός να πετάξω».

Ενιωσα άβολα.

Σε ένα άλλο περιστατικό, η Νταϊάνα του μίλησε ξανά για τις σκέψεις αυτοκτονίας της μετά τον «θάνατο» του γάμου της με τον Κάρολο.

«Αφού ο Χάρι γεννήθηκε, ο γάμος μου με τον Charles πέθανε», είπε. Yπήρχε πραγματική θλίψη στα λαμπερά μπλε μάτια της. «Προσπάθησα, ειλικρινά προσπάθησα, αλλά απλά δεν με ήθελε. Δεν έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι για δύο χρόνια».

Και τότε άρχισε να μιλά για τις σκέψεις αυτοκτονίας της: «Ήταν μια κραυγή για βοήθεια, αλλά κανείς δεν με άκουγε».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ