2016-08-18 00:10:13
Φωτογραφία για ΚΙ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΙΛΜΑΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!
Συνέχεια στην αγωνία για την κατάληξη της υπόθεσης Νιλμάρ στον Ολυμπιακό!

Μέχρι στιγμής η μεταγραφή του Βραζιλιάνου σταρ δεν έχει ολοκληρωθεί και γι'αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο Ολυμπιακός! 

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, και όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες η υπόθεση δεν κολλάει στα χρήματα που ζητάει η Αλ Νασρ, αφού είναι ευχαριστημένη από το γεγονός ότι θα γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αλλά σε κάποια δεδουλευμένα που του χρωστάει! 

Οι Άραβες θέλουν να γλιτώσουν αρκετά απ'αυτά τα χρήματα από τη στιγμή που έμαθαν για δεδομένη συμφωνία του Νιλμάρ με τον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος ο παίκτης δεν σκοπεύει να τους χαρίσει χρήματα που δούλεψε! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ!

Η ομάδα του Ντουμπάι δε ζητάει χρήματα για την ελευθέρας του παίκτη (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017) αλλά θέλει  το προαναφερθέν πόσο είτε να το καλυψει ο Ολυμπιακός (!), είτε να παραιτηθεί ο ποδοσφαιριστής από τη διεκδίκησή του (!!).

Από την άλλη πλευρά βέβαια, τόσο στο λιμάνι όσο και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει αισιοδοξία γιατί αν ο παίκτης τους "ξεμείνει", τότε θα είναι υποχρεωμένοι να του πληρώσουν αυτό το 1 εκατ. ευρώ, αλλά και το συμβόλαιο της νέας χρονιάς ύψους 3 εκατ. ευρώ! 

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, παρά την καθυστέρηση... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ