2016-08-18 13:17:23
Φωτογραφία για Ούτε στην Gamescom 2016 η αποκάλυψη του Nintendo NX
Δυνατή όπως πάντα η Nintendo και σε αυτήν την έκθεση αλλά το NX παραμένει μυστήριο.

Η Nintendo αποκάλυψε την σειρά των παιχνιδιών και του hardware της στην τρέχουσα Gamescom 2016 που ξεκίνησε χθες, όμως ακόμα δεν υπάρχει ίχνος από την επόμενη παιχνιδομηχανή της, το NX. Η Nintendo μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει τα ακόλουθα games στην Gamescom:

Εκτός από τα games που έχει δημιουργήσει η ίδια, θα γίνει και μία παρουσίαση διάφορων indie games όπως τα Steamworld Collection, FAST Racing NEO, Runbow Pocket, και Pirate Pop Plus. Επίσης αναφέρθηκε πως θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη Nintendo 3DS XL σε νέα χρώματα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι συνδυασμοί μαύρο/πορτοκαλί και λευκό/ροζ, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Nintendo αποτελεί πάντα ξεχωριστή περίπτωση σε σχέση με τις περισσότερες υπόλοιπες εταιρίες σε κάθε έκθεση παιχνιδιών, καθώς διαθέτει μερικά από τα δυνατότερα franchise εδώ και δεκαετίες - τα οποία δεν αφορούν υπολογιστές, διατηρεί ιδιαίτερα ιαπωνική νοοτροπία [με τα όποια θετικά και αρνητικά έχει αυτό] και είναι η μόνη εταιρία του χώρου που εξακολουθεί να διαθέτει handheald συσκευές παρά την επέλαση των smartphones και των tablet.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ