2016-08-18 18:07:14
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ...»
Συνεχίζονται στο εξωτερικό τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Ράφαελ Μάρτινς, το όνομα του οποίου έχει γραφτεί και ακουστεί στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με την ιστοσελίδα lasprovincias.es να σημειώνει πως θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών για να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

«Ακόμα ένας παίκτης του οποίου το μέλλον είναι αβέβαιο, είναι ο Ράφαελ Μάρτινς. Ο Ολυμπιακός θα συναντηθεί σήμερα με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου παίκτη για να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να υπάρξει λύση για να τον αποκτήσει», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και σε αυτή την περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος για την περίπτωση του παίκτη, που θα ζυγίσει ορισμένα πράγματα πολύ, εφόσον η ελληνική ομάδα παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ο αρθρογράφος εν τω μεταξύ, έχει κάνει λάθος και γράφει πως ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League)».

«Αυτό σημαίνει δύο πράγματα», συνεχίζει το δημοσίευμα και καταλήγει. 

«Το πρώτο είναι πως προηγουμένως η Λεβάντε θα προσπαθήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρτινς, καθώς αυτό λήγει το 2017. Και δεύτερον, πως η αποχώρησή του θα αναγκάσει τη Λεβάντε να πάρει άλλον επιθετικό για να τον αντικαταστήσει. Μετά τη σημερινή συνάντηση, η Λεβάντε θα γνωρίζει τις προθέσεις του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι τις διαπραγματεύσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ