2016-08-18 18:39:09
Φωτογραφία για ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΛΟΒ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΣΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΙΛΜΑΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Υπομονή και... αναμονή από τον Ολυμπιακό για να βρει άκρη ο Νιλμάρ με την Αλ Νασρ, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν ήδη και άλλες περιπτώσεις για να είναι... έτοιμοι.

Ο Βραζιλιάνος φορ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν έχει καταφέρει να βρει άκρη με τους Άραβες για να πάρει την ελευθέρας του, καθώς του οφείλονται περίπου 1,2 εκατ. ευρώ. Ο 32χρονος επιθετικός δείχνει διάθεση να μην εισπράξει ολόκληρο το ποσό των δεδουλευμένων, ωστόσο δεν προτίθεται να παραιτηθεί τελείως από τις απαιτήσεις του, τη στιγμή που ήδη έχει συμφωνήσει να... «ρίξει» το κασέ του για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι, ως γνωστόν, έχουν συμφωνήσει με τον Νιλμάρ για διετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και περιμένουν... τη λύση. Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη και ελπίζουν να βρεθεί άκρη, αλλά προφανώς δεν θα περιμένουν για πάντα.

Μάλιστα επειδή η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και τα περιθώρια δεν είναι... μεγάλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, όπως του Βάγκνερ Λοβ που δεν υπολογίζεται από τη Μονακό, αλλά σε πρώτη φάση είχε παρουσιάσει πολύ υψηλές απαιτήσεις, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ