2016-08-19 17:16:18
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Η Κ13 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ...
Η ομάδα της Ακαδημίας μας θα συμμετάσχει στο "Friendship Cup" που διοργανώνει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στο διεθνές τουρνουά "Friendship Cup" που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 20-21/8 στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ θα συμμετάσχει η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Η νέα Κ-13 με προπονητή τον Γιώργο Παπακωστούλη αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την όμορφη πόλη της Ρωσίας όπου θ' αγωνιστεί με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με την Τσερτάνοβο (Ρωσία) και με την HJK (Φιλανδία).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την τύχη κατά την διάρκεια της αναχώρησης τους από το "Ελ. Βενιζέλος" να συναντήσουν και τα μέλη της αποστολής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού που επέστρεφε από την Πορτογαλία.

Τα παιδιά ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τους Μανθάτη, Ρέτσο, Ανδρούτσο οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια στην Ακαδημία είναι πλέον μέλη της πρώτης ομάδας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν πρότυπο γι' όλη την Ακαδημία και άπαντες θέλουν να έχουν την ... τύχη τους. Τα μέλη της Κ-13 ρωτούσαν τον Θανάση Ανδρούτσο πως είναι ν' αγωνίζεται στο Europa League με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ζήτησαν από τους... μεγάλους να παίξουν μια ημέρα μαζί τους. Στην Κ-13 αγωνίζεται και ο μικρός αδελφός του Παναγιώτη Ρέτσου, ο Δημήτρης ο οποίος είναι γεννημένος το 2004.


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κατσαούνος Σπύρος, Σταυρόπουλος Χρήστος, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Αλέξης Γιώργος, Γκίνι Κριστιάν, Φλώκος Αντώνιος, Ρούσσος Μιχαήλ, Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος, Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Μπόλης Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Κορφιάτης Νικόλαος, Ποιμενίδης Γιώργος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Αρβανιτάκης Αριστείδης, Αναστασόπουλος Χαράλαμπος. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές ταξιδεύουν και οι: Παπακωστούλης Γιώργος (προπονητής), Νάνος Βασίλειος, Δαρίτση Χριστίνα, Κώστας Νικόλαος, Μελάς Ιωάννης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ