2012-05-16 18:42:31
Φωτογραφία για ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως πάντα άλλωστε, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, το οποίο θα είναι και το 40ο στην ιστορία του!

Στη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν η ερυθρόλευκη διοίκηση κάλεσε ανοιχτά τους οπαδούς τηε να σταθούν στο πλάι της ομάδας και με μήνυμα το... «Στήριξε το 4ο αστέρι» να βοηθήσουν αγοράζοντας ένα.

Όσον αφορά τις τιμές «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σεβόμενη την οικονομική κρίση που πλήττει όλους του Έλληνες προέβη σε μείωση τιμών, αλλά και σε ειδικές εκπτώσεις που αφορούν στα παιδικά εισιτήρια διαρκείας και στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που «τιμούν» και «ενισχύουν» την ομάδα, τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέρει το επίσημο έντυπο…

Ο χρόνος διάθεσής τους θα χωριστεί σε δύο διαστήματα. Από την Τετάρτη, 16 Μαϊου έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους οι κάτοχοι των εφετινών. Από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα μπορούν να αγοράσουν όσοι δεν είχαν στην αγωνιστική σεζόν που τελείωσε.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις σημαντικές λεπτομέρειες…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Ο τέως βασιλιάς στο CNN
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Ο τέως βασιλιάς στο CNN
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ