2016-08-20 12:15:06
Φωτογραφία για ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
Ο Θανάσης Ανδρούτσος προέρχεται από τα... σπλάχνα του Ολυμπιακού και μάλιστα στο ματς με την Αρούκα έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων μπήκε στο 72’ στη θέση του Τσόρι Ντομίνγκεζ και βοήθησε και αυτός από την πλευρά του τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη.

Ο 19άχρονος μίλησε για την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή και επισήμανε ότι σε κάθε προπόνηση δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η νίκη επί της Αρούκα δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στους ερυθρόλευκους και πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει μια νέα αρχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θανάση, είναι μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό, γιατί βάζει τα θεμέλια για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, συμφωνείς;

«Συμφωνώ 100%. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά αυτές τις ημέρες, ήμασταν προετοιμασμένοι, διαβάσαμε την αντίπαλη ομάδα και ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και καταφέραμε. Το 1-0, όμως, δεν λέει τίποτα. Στο Καραϊσκάκη πρέπει να κερδίσουμε, γιατί το 1-0 δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για εφησυχασμό».


Ο Πάουλο Μπέντο έχει κάνει λίγες προπονήσεις μαζί σας, εσύ όμως κέρδισες την εμπιστοσύνη του, σου έδωσε χρόνο συμμετοχής και έκανες το ευρωπαϊκό σου ντεμπούτο. Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για σένα και την παρουσία σου στην ομάδα.

«Σε κάθε προπόνηση προσπαθώ να δίνω το 100%. Ο κόουτς από ότι είδε μπορούσα να ανταπεξέλθω στον ρυθμό και να του δώσω αυτό που χρειάζεται. Έτσι με έβαλε στο παιχνίδι. Ότι μου είπε πριν με βάλει, προσπάθησα να το κάνω 100%».

Νέα νίκη, νέα αρχή για τον Ολυμπιακό. Ηταν μια νίκη αυτοπεποίθησης για τους παίκτες;

«Ναι, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τώρα θα παίξουμε στο Καραϊσκάκη, θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει μια νέα αρχή, που πιστεύω ότι θα είναι μια πάρα πολύ καλή νέα αρχή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ