2016-08-20 18:11:50
Φωτογραφία για ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ... ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΒΙΚΤΟΡ!
Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το 0-1 του Ολυμπιακού με την Αρούκα ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, έμεινε ικανοποιημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας, η οποία έκανε το... καθήκον της και έφτασε στη νίκη.

Παράλληλα, άφησε και μερικές... αιχμές για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι μια νίκη με διπλή σημασία για τον Ολυμπιακό, γιατί βάζει θεμέλια πρόκρισης στους ομίλους και επιπλέον επιστρέφει η ηρεμία και γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Ήταν ένα κάλο παιχνίδι από πλευράς μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα πρώτα 65 λεπτά του παιχνιδιού. Φυσικά ήταν ένα παιχνίδι που βοηθάει την ψυχολογία μας. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι καλύτερα για εμάς. Μας βοηθάει να προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και να δουλέψουμε, όμως, είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στον επόμενο αγώνα».


Ε: Βοηθάει η παρουσία του Πάουλο Μπέντο στην βελτίωση του Ολυμπιακού;

Α: «Είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που παίξαμε με τον προηγούμενο προπονητή. Νομίζω ότι το λάθος ήταν ότι οι παίκτες έπαιζαν σε λάθος θέσεις. Είναι καλύτερο για τους παίκτες να παίζουν στις θέσεις που έχουν συνηθίσει. Αυτή τη στιγμή παίζουμε στις θέσεις που είχαμε συνηθίσει από την περσινή χρονιά. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μας βοηθάει να προσπαθούμε περισσότερο και νομίζω πως ήμασταν καλοί και επιθετικοί και αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να συνεχίσουμε».

Ε: Θέλετε τον κόσμο κοντά σας σε αυτό το νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από τη ρεβάνς με την Αρούκα;

Α: «Τους χρειαζόμαστε πάντα, σε κάθε παιχνίδι. Είναι εκείνοι που μας δίνουν δύναμη και μας ακολουθούν πάντα και είναι στο πλευρό μας για να υποστηρίζουν. Είναι φυσιολογικό κάποιες φορές όταν η ομάδα δεν πάει καλά να είναι δυσαρεστημένοι, όμως εμείς τους χρειαζόμαστε πάντα στο πλευρό μας και τις κακές στιγμές για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ