2016-08-21 19:18:06
Φωτογραφία για Για τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον μιλά η Κρίστεν Στιούαρτ
Η Μπέλα και ο Έντουαρντ σε όλες τις ταινίες της κινηματογραφικής σειράς του Λυκόφωτος ήταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον, όμως όπως αποκάλυψε η Κρίστεν Στιούαρτ η σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον δεν ήταν τόσο τέλεια στην πραγματική ζωή.

Μιλώντας στο περιοδικό Τ των New York Times η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αν και αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της είναι μίας διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ, προστατεύει ελάχιστα την προσωπική της ζωής και η υπερέκθεση της σχέση με τον Πάτινσον την άγχωνε πάρα πολύ.

«Ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ να είμαστε ζευγάρι με τον Ρομπ, με αποτέλεσμα η σχέση μας να ταυτιστεί με την ταινία. Δεν ήταν πια πραγματική ζωή. Κι αυτό ήταν περίπλοκο για μένα», δήλωσε η 26χρονη ηθοποιός.

«Δεν είναι ότι θέλω να κρύψω αυτό που είμαι ή να κρύψω κάτι που κάνω στη ζωή μου. Είναι ότι δεν θέλω να γίνει μέρος μίας ιστορίας του θεάματος», πρόσθεσε.

Η πολυετή σχέση των δύο σταρ τελείωσε οριστικά λίγο μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του Λυκόφωτος.

Έκτοτε η Στιούαρτ έχει κάνει στροφή στην καριέρα της κάνοντας πιο ποιοτικές δουλειές με τελευταία της εμφάνιση στην ταινία του Γούντι Άλεν Cafe Society.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ