2016-08-23 11:34:09
Φωτογραφία για Αλλάζει ο καιρός από σήμερα! Bροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Μεταβολή του καιρού αναμένεται σήμερα από τα βόρεια με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους 6 με 7 μποφόρ και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη αναμένεται στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά καιρός άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία
. Στις υπόλοιπες περιοχές καιρός γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη και σποραδικές μπόρες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 , στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεντόνι με… απόδοση 4.05
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεντόνι με… απόδοση 4.05
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ