2016-08-23 16:06:11
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!
Ο OTE SPORT ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των επαναληπτικών του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Το πρώτο πιάτο των επαναληπτικών για την είσοδο στους... χρυσοφόρους ομίλους του Champions League ξεκινά την Τρίτη (23/08). Απολαύστε τις αναμετρήσεις στα κανάλια OTE SPORT.

Το μεγάλο παιχνίδι της Ρόμα με την Πόρτο δεσπόζει στην πρώτη δόση των επαναληπτικών για τα play off του Champions League. Το πρώτο ματς της Πορτογαλίας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 και μετά το εκρηκτικό της ξεκίνημα στη Serie A με αντίπαλο την Ουντινέζε, η ομάδα του Σπαλέτι δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τους ομίλους.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 21.45 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο OTE SPORT 1HD!

Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT όμως είναι εκείνα που... κουνούν μαζί σας σεντόνι και στα υπόλοιπα ματς των playoff του Champions League! H Mονακό πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο Μαδριγάλ και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ στο Πριγκιπάτο. Δύο ομάδες με συχνές παρουσίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως η κληρωτίδα για τη φάση των ομίλων χωράει μόνο τη μία!


Η Σέλτικ δεν είχε πρόβλημα να πάρει σκορ πρόκρισης (5-2) απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά στη Γλασκόβη και ταξιδεύει στο Ισραήλ για να κλειδώσει τους ομίλους, ευελπιστώντας να μην πέσει θύμα μεγάλης έκπληξης από την υγρασία-σύμμαχο των γηπεδούχων. Λουντογκόρετς και Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκονται επίσης σε τροχιά πρόκρισης.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια OTE SPORT για ακόμη περισσότερο ποδόσφαιρο επιπέδου Champions League!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ