2016-08-23 19:58:07
Φωτογραφία για Ν. Νυφούδης: Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα συνθήματα
"Όσοι υποστηρίξαμε εξαρχής το πλαίσιο που έθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την επιστροφή και επανένωση όλων των δυνάμεων με σκοπό την δημιουργία της μεγάλη Δημοκρατικής Παράταξης πιστεύαμε σε κάτι.

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στον τόπο.

Πιστεύομε ότι ο ειλικρινής διάλογος και η συμφωνία σε ένα κοινό πλαίσιο θα είναι ένα πρώτο μεν, αλλά ένα μεγάλο βήμα για το μέλλον. Ο διάλογος αποδίδει και τα επόμενα βήματα είναι σημαντικά.

Ο φορέας που θα εκπροσωπήσει το μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων ψηφοφόρων που έχουν μείνει «πολιτικά ορφανοί» οφείλει να χτιστεί με γερά θεμέλια για να κρατήσει σε οποιοδήποτε «σεισμό». Δεν αντέχει ο ψηφοφόρος δεύτερη κατραπακιά μετά από την δοκιμή του συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. Δεμ αντέχει η Ελλάδα άλλους πειρματισμούς.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα υγιές πολιτικό περιβάλλον για τη χώρα με ευρύτητα απόψεων και προσώπων αλλά πάνω από όλα με ειλικρίνεια. Δεν χρειάζονται μεγαλοστομίες και ανέξοδες εξαγγελίες. Ούτε καταγγελτικές κορώνες για τους «απέναντι» που τα κάνουν όλα λάθος.


Ο Έλληνας ψηφοφόρος του Κέντρου, που δεν υπήρξε αφισοκολλητής και κομματόσκυλο, έχει υποφέρει από όλα αυτά. Ο μικρομεσαίος που παλεύει μέρα νύχτα για να τα βγάλει πέρα και να επιβιώσει, κουράζεται να μας ακούει να μαλώνουμε. Ο δημόσιος υπάλληλος που αποδίδει και εξυπηρετεί τον πολίτη όπως οφείλει, αισθάνεται αδικημένος που χάνεται μέσα στο σωρό και τη γενική κατακραυγή. Ο άνεργος περιμένει αυτή την έρμη την πολιτική σταθερότητα που θα φέρει ανάπτυξη στον τόπο και θέσεις εργασίας.

Ο νέος χρειάζεται μέλλον.

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του παρελθόντος πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην ειλικρίνεια, τον σεβασμό και επιτέλους τον πραγματικό πολιτικό λόγο.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα συνθήματα και να παράξουμε πολιτική.

Να χαράξουμε δρόμους μακριά από λαϊκισμούς, ακροδεξιές μισαλλοδοξίες και «κουτσαβακισμούς».

Ας είναι μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη ένας νέος, φρέσκος και υγιής πολιτικός φορέας που έχει ανάγκη ο τόπος. Που έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Η συνωμοσία τους καλού πρέπει να πετύχει τον σκοπό της."
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ