2016-08-23 21:49:09
Φωτογραφία για ΘΑ TO ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΩΣ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚA Ο ΣΑΒΙΟΛΑ!
Σε μερικές ημέρες θα γίνει γνωστό αν ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε σε ξένο ΜΜΕ και εξέφρασε μεταξύ άλλων για μια ακόμα φορά την αγάπη του στην ομάδα της καρδιάς του, τη Ρίβερ Πλέιτ.

«Θα δω τι θα κάνω, αν σταματήσω ή συνεχίσω. Έχω περιθώριο έως τις 31 Αυγούστου. Τώρα βλέπω αλλιώς το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Αργεντινός και συνέχισε πως το δεύτερο πέρασμά του από τη Ρίβερ δεν ήταν έτσι όπως ήλπιζε.

«Θα ήθελα το τέλος να ήταν κάπως διαφορετικό. Υπήρχαν παιχνίδια και καταστάσεις που με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως δεν ταίριαζα στην ομάδα. Έπρεπε να σκεφτώ. Μετά την Ιαπωνία το ένιωθα όλο και περισσότερο. Είναι δύσκολο αυτό, καθώς η Ρίβερ είναι η ομάδα που ωρίμασα. Θα επέστρεφα ούτως ή άλλως».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως τόσο αυτός όσο και οι Αϊμάρ, Γκονζάλες δεν ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στη Ρίβερ Πλέιτ όπως θα ήθελαν, συνέχισε. «Δυστυχώς, το τέλος μας ήταν παρόμοιο και δεν θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε, αποσυρόμενοι από το ποδόσφαιρο, αλλά να μας αποθεώνουν οι οπαδοί. Για αυτό ήρθαμε εδώ. Ο Πάμπλο και ο Λούτσο θα έχουν τους λόγους τους».

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε με ποιους συνεργάστηκε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. «Με τους Ορτέγκα, Ντ' Αλεσάντρο, Άνχελ, Μάξι Ροντρίγκες, Ρομανιόλι, Κλάιφερτ και Ροναλντίνιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ