2016-08-24 09:06:13
Φωτογραφία για Συνεχίζεταιι και σήμερα η κακοκαιρία! Δείτε αναλυτικά τον καιρό...
Βροχές και καταιγίδες με ανέμους που φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ συνθέτουν και σήμερα το σκηνικό του καιρού Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα φτάσει τους 31 βαθμούς ενώ ένα βαθμό παραπάνω, στους 32, θα φτάσει στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 31.


Στην Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανές μπόρες ή καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 23 έως τους 31 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που είναι πιθανό να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη προβλέπεται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πιθανόν την Κρήτη καιρός άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 στο Ιόνιο τοπικά 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ