2016-08-24 09:33:05
Φωτογραφία για «ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΤΑΣ»
Ο επικεφαλής της Kick Off Sports Agency, Κωνσταντίνος Ζαφειριάδης, με γραπτή του δήλωση στο sport-fm.gr πήρε θέση στο θέμα της μεταγραφής του Δημήτρη Γούτα στη Κόρτραϊκ.

Στη σχετική ενημέρωση η Kick Off Sports Agency υποστηρίζει ότι ο παίκτης «δεσμεύεται» με συμβόλαιο με εκείνη. Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι την πρόταση για τον ποδοσφαιριστή την έφερε ο κ.Γάτσης και προσθέτει ότι:

«Για την υπογραφή των συμβολαίων και πάλι για τους δικούς του προσωπικούς και ανεξήγητους λόγους ο κ.Γάτσης απαίτησε να μην ταξιδέψει κανείς από το γραφείο εκπροσώπησης του παίκτη, αλλά ο κ.Γλυκός, εκπρόσωπος μέχρι ένα χρόνο πριν του Δημήτρη Γούτα.

Βάζοντας μπροστά το συμφέρον και εξέλιξη του παίκτη μας συμπορευτήκαμε με αυτή του την απαίτηση και αφήσαμε στην άκρη επαγγελματικές διαφωνίες».

Αναλυτικά αναφέρει η ενημέρωση της Kick Off Sports Agency:

Όντως ο κ.Γάτσης είναι αυτός που έφερε την πρόταση για τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Γούτα. Για τους δικούς του προσωπικούς λόγους όμως δεν ήρθε ποτέ σε επαφές με το γραφείο μας, παρά μόνο με τον κύριο Γλυκό, απαιτώντας να παρεμβληθεί μεταξύ ημών και του ιδίου.


Για την υπογραφή των συμβολαίων και πάλι για τους δικούς του προσωπικούς και ανεξήγητους λόγους ο κ.Γάτσης απαίτησε να μην ταξιδέψει κανείς από το γραφείο εκπροσώπησης του παίκτη, αλλά ο κ.Γλυκός, εκπρόσωπος μέχρι ένα χρόνο πριν του Δημήτρη Γούτα.

Βάζοντας μπροστά το συμφέρον και εξέλιξη του παίκτη μας συμπορευτήκαμε με αυτή του την απαίτηση και αφήσαμε στην άκρη επαγγελματικές διαφωνίες.

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Γάτση και Γλυκό για τη βοήθειά τους, ωστόσο προς αποκατάσταση της αλήθειας ο Δημήτρης Γούτας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την KICK OFF Sports Agency / Κωνσταντίνος Ζαφειριάδης, αλλά και με σχέση εμπιστοσύνης ετών.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε στο μέλλον με λοιπές παραφιλολογίες και σενάρια που αφορούν συνεργαζόμενους με το γραφείο μας ποδοσφαιριστές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ