2016-08-25 00:42:05
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΒΙΝΤΙΓΚΑΛ
Ο Λίτο Βιντιγκάλ υποστήριξε πως η Αρούκα θα πρέπει να επιστρατεύσει... εξυπνάδα και ποιότητα στο παιχνίδι της για να τα καταφέρει στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο προπονητής της Αρούκα τόνισε μεταξύ άλλων για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Οφείλουμε να είμαστε έξυπνοι και άκρως ποιοτικοί. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έναν εξαιρετικά ποιοτικό αντίπαλο. Κάναμε ένα αρκετά καλό ματς στην έδρα μας.

Αρχίσαμε δυνατά και κάναμε φάσεις. Μετά όμως δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να σκοράρουμε και να μην δεχθούμε γκολ. Τώρα μιλάμε για άλλη προοπτική αντιμετώπισης ενός αγώνα. Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά θέλουμε να πάμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό και να κερδίσουμε. Πάντα πρέπει να προχωράς και να προοδεύεις. Όπως είπα και πριν να κοιτάξουμε να φερθούμε έξυπνα στο γήπεδο. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Η Αρούκα από την στιγμή που είμαι εγώ τεχνικός θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική και να έχει νοοτροπία νικητή.


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Πώς βλέπετε τη ρεβάνς;

Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στην Πόρτο που προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πετώντας την Ρόμα εκτός διοργάνωσης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στο Καραϊσκάκη είναι να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στην Πορτογαλία. Δεν θα είναι καλό για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο να μπει στους ομίλους ο Ολυμπιακός και να μείνει έξω η Αρούκα. Κάναμε καλό ματς στην Πορτογαλία, είχαμε κλασικές ευκαιρίες, χάσαμε μία ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και ποιοτικοί. Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να περάσουμε.

Τι πρέπει να γίνει αύριο για να περάσετε στους ομίλους, βάσει του καλού ματς που έγινε στην Πορτογαλία και κυρίως μετά τη νίκη επί της Νασιονάλ;

Τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Δεν έχει καμία σχέση το ματς πρωταθλήματος, αλλά ούτε και αυτό που δώσαμε με τον Ολυμπιακό στην Πορτογαλία. Εμείς θα δώσουμε το δεύτερο μέρος των πλέι οφ αύριο. Θα πρέπει να σκοράρουμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Θα είναι δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα.

Θεωρείτε ότι έχετε μεγαλύτερο βάρος εσείς ή ο κ. Μπέντο;

Εμείς δεν θέλουμε να δώσουμε καμία βαρύτητα ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε σε εμάς. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε υπεύθυνοι, να παίξουμε μπάλα και να κερδίσουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνιμος πρωταθλητής τα τελευταία 20 χρόνια. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Θεωρείτε ότι είναι επιπλέον κίνητρο για την ομάδα σας το γεγονός ότι αντιμετωπίζετε μία πιο έμπειρη ομάδα, έτσι ώστε να περάσετε στους ομίλους;

Όχι. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, όσο έμπειροι κι αν είναι. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και όχι με βάση το παιχνίδι του αντιπάλου. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας.

Το γεγονός ότι είναι το πρώτο παιχνίδι του Μπέντο στο Καραϊσκάκη, θα ήταν ένα χάντικαπ για την Αρούκα;

Για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια χάντικαπ. Εμείς θα θέλαμε ένα γήπεδο γεμάτο. Απ' ό,τι ακούμε θα έχει 15 χιλιάδες κόσμο. Για τον κόσμο παίζεται το ποδόσφαιρο. Θέλουμε όλα τα γήπεδα να είναι γεμάτα.

Πιστεύετε ότι σε μία από τις πιο ιστορικές πόλεις του κόσμου θα χρειαστείτε τη βοήθεια των... Θεών;

Ξέρετε πολύ καλά ότι εγώ δεν λέω ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν. Επίσης δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, αλλά να υπάρχει μία ομαδικότητα. Ναι μεν υπάρχουν κάποιες μονάδες αρκετά καλές, αλλά οι μονάδες από μόνες τους δεν φτιάχνουν την ομάδα. Όσο για το αν θα χρειαστούμε τους θεούς, εγώ πιστεύω στην εργατικότητα, στην δουλειά και στην εξυπνάδα. Αν δουλέψουμε σωστά, ας έρθει και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ