2016-08-25 09:30:19
Φωτογραφία για ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (VIDEO & PHOTO)
Η Τράμπζονσπορ επιθυμεί να δώσει τον Καρντόσο στο Μεξικό, αλλά ο παίκτης “ψηφίζει”... Ολυμπιακό γιατί θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, όπως έχουμε αναφέρει.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν και την Τετάρτη (24/8) ότι για ένα 24ωρο πάνε... πίσω τα μεταγραφικά, καθώς θέλουν να επικεντρωθούν άπαντες (παίκτες, προπονητές, διοίκηση) στη σημερινή ρεβάνς με την Αρούκα (25/8, 21.45). Με το που τελειώσει το ματς, κατευθείαν θα... “γκαζώσουν” για τις μεταγραφικές υποθέσεις στο Λιμάνι.

Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μπορεί ακόμα και την Παρασκευή (26/8) ή το αργότερο το Σάββατο (27/8) να προχωρήσει και σε επίσημες ανακοινώσεις.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον Θρύλο είναι ο Όσκαρ Καρντόσο. Ο 33άχρονος Παραγουανός επιθετικός της Τράμπζονσπορ θέλει να φύγει από την Τουρκία λόγω της πολιτικής κατάστασης στην χώρα και έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση ότι προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και όχι στο... Μεξικό, απ' όπου υπάρχει σοβαρή πρόταση και η ομάδα της Τραπεζούντας την σκέφτεται ζεστά, όπως σας έχουμε ενημερώσει.


Ο Όσκαρ Καρντόσο είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και φυσικά έχει ενημερώσει αρμοδίως τον μάνατζέρ του ότι θέλει να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, ήδη στην Τουρκία... βουίζει από το πρωί της Τετάρτης (24/8) ότι ο Παραγουανός αναμένεται να αποτελέσει και την πρώτη από τις πολλές μεταγραφές που έχει στα σκαριά ο πρωταθλητής Ελλάδας!

Από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι όντως είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο είναι αρκετά ζεστός ο Πάουλο Μπέντο.

Δείτε τον εν δράσει Οι αριθμοί του Καρντόσο
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ