2016-08-25 11:33:13
Φωτογραφία για Η Microsoft φέρνει την πασιέντζα στα iOS και Android
Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των χρηστών και κυρίως των..δημοσίων υπαλλήλων, η πασιέντζα, έρχεται στα κινητά μας Τα “Solitaire Collection” είναι από τα λίγα παιχνίδια που έρχονται προ-εγκατεστημένα στα Windows 10 και σύντομα θα μπορούν να εγκατασταθούν στις iOS και Android πλατφόρμες.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η διαθεσιμότητα τους θα έρθει πολύ σύντομα και τα παιχνίδια βρίσκονται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης και έχουν δοθεί στους beta testers.

 “Διαθέτεις ένα iPhone, iPad ή κάποιο Android smartphone? Αν, ναι έχουμε μερικά ενδιαφέρον νέα για σένα: Αναπτύσσουμε το Solitaire Collection για iOS και Android συσκευές και ψάχνουμε για αφοσιωμένους παίχτες πασιέντσας να μας βοηθήσουν στο beta test πρόγραμμα. Σαν Beta Tester θα θέλαμε να σου δώσουμε την ευκαιρία με γίνει μέλος του συγκεκριμένου προγράμματος” -Αναφέρει το email της Microsoft, προς τον κλειστό κύκλο της: Microsoft Casual Games Inner Circle.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια θα είναι συμβατά με iOS 8 ή πιο πρόσφατο, καθώς και με Android 4.4 ή πιο πρόσφατο. Η επόμενη απαίτηση των παιχνιδιών για να παίξουν είναι η ανάλυση της οθόνης που πρέπει να είναι πάνω από 480 x 800 pixels. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι χρήστες Windows 10 Smartphone μπορούν ήδη να παίξουν τα παιχνίδια.

Αναλόγως με την εξέλιξη των beta testers, η συλλογή από παιχνίδια Πασιέντζας θα κυκλοφορήσει σύντομα σε iOS και Android.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ