2016-08-25 13:37:33
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΡΗΟΤΟ)
Αφιέρωμα στον Ολυμπιακό έκανε το απόγευμα της Τετάρτης η Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης παρουσίασαν στους φίλους του μπάσκετ το προφίλ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μεταξύ άλλων, η διοργανώτρια αρχή κάνει εκτενή αναφορά στην περσινή πορεία των ερυθρόλευκων, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το Top16. Φυσικά γίνεται αναφορά στους σπουδαίους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, στην πλούσια ιστορία του συλλόγου, αλλά και στους τίτλους που έχουν κατακτήσει οι ερυθρόλευκοι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ο Ολυμπιακός που έφτασε τρεις φορές στα τελευταία τέσσερα χρόνια στον τελικό της Ευρωλίγκας, πέρσι δεν κατάφερε να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση, παρότι πέτυχε σπουδαίες νίκες στην έδρα του. Οι «κόκκινοι» πέρσι πραγματοποίησαν αρκετές μεταγραφές και με ηγέτες τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη έκαναν ρεκόρ 8-2 στην κανονική διάρκεια και πέρασαν ως πρώτοι στο Top 16. Στα πρώτα παιχνίδια της δεύτερης φάσης έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Βασίλη Σπανούλη, νίκησαν τις Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ Κούτσα. Η εντός έδρα ήττα – σοκ από την Μπάμπεργκ σταμάτησε την πορεία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκα» μάλιστα στα επόμενα πέντε παιχνίδια γνώρισαν τέσσερις ήττες. Οι νίκες κόντρα σε Λαμποράλ, Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης επανέφεραν στη… ζωή τον Ολυμπιακό, όμως, η ήττα από την Χίμκι έσβησε τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι οφ, μετά από 10 συνεχόμενες παρουσίες», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ευρωλίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ