2016-08-26 21:56:08
Φωτογραφία για Μικρά τρικ γυμναστικής πριν την παραλία
Η ώρα για την παραλία έχει φτάσει, όμως νιώθετε άβολα με το σώμα σας. Αν ο χρόνος για να βελτιώσετε την εικόνα σας δεν ήταν αρκετός... όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείτε να καταφύγετε σε λύσεις της τελευταίας στιγμής. Γυμναστείτε λίγες ώρες πριν για να δείχνετε καλύτεροι στην παραλία! Ανεξάρτητα από το αν θα πάτε γυμναστήριο ή θα κάνετε τις ασκήσεις στο σπίτι, το σημαντικό κομμάτι για να δείχνετε καλύτερα είναι να επικεντρωθείτε σε περισσότερες επαναλήψεις και μικρά διαλείμματα μεταξύ των σετ. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε το μέγιστο επίπεδο συσσώρευσης υποπροϊόντων των μυών, το οποίο είναι αυτό στο οποίο στοχεύετε για να αναδειχθείτε. Για το λόγο αυτό δοκιμάστε να κάνετε λίγο πιο έντονη προπόνηση από ότι συνήθως.

Pull-up

Πρόκειται για άρσεις σε μονόζυγο. Κάντε τρείς απλές άρσεις, σταματώντας στην τρίτη πάνω από τη μπάρα για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια χαμηλώστε το σώμα σας και συνεχίστε με άλλες τρεις επαναλήψεις.


Πους απς

Κάντε τέσσερις κλασσικές κάμψεις χαμηλώνοντας το στήθος σας στην τέταρτη σε απόσταση χιλιοστών από το έδαφος και μείνετε σε αυτή τη θέση για 20 δευτερόλεπτα. Αφού σηκωθείτε, ξανακάντε τέσσερις επαναλήψεις. Συνολικά προσπαθήστε να φτάσετε τις 20 επαναλήψεις. Με τον τρόπο αυτό, θα κυκλοφορήσει έντονα το αίμα στο μυϊκό ιστό και θα αυξήσει προσωρινά τον όγκο σας.

Squats

Διατηρήστε την πλάτη σας ίσια και λυγίστε τα γόνατά σας μέχρι οι μηροί σας να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Σπρώξτε προς τα πάνω δίνοντας πίεση με τις φτέρνες σας. Επαναλάβετε πέντε φορές μένοντας στην πέμπτη όσο πιο χαμηλά μπορείτε για. Pause σε χαμηλή θέση του πέμπτου ύφασμα. Κρατήστε για περίπου μισό λεπτό. Επαναλάβετέ το για άλλες τόσες φορές.

Άρσεις λεκάνηςΜικρά τρικ γυμναστικής πριν την παραλία

Είτε κρέμεστε από μονόζυγο είτε ξαπλωμένοι ανάσκελα αφήστε το σώμα σας όσο πιο ίσιο μπορείτε. Στη συνέχεια ενώνοντας τα γόνατά σας σηκώστε τα προς το στήθος σας, φτάνοντάς τα όσο πιο ψηλά μπορείτε. Επαναλάβετέ το για έξι φορές σφίγγοντας δυνατά τους κοιλιακούς σας μύες.

V-Sits

Ξαπλώστε ανάσκελα με λυγισμένα γόνατα και τα πέλματά σας να ακουμπάνε κάτω. Σηκώστε τα γόνατά σας, προς το στήθος (ενώ είναι λυγισμένα) και ταυτόχρονα σηκώστε τον κορμό σας ώστε να σχηματίσει το σώμα σας ένα V. Επαναλάβετέ το για 20 φορές αργά και εκπνέοντας κάθε φορά που σηκώνεστε.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ