2016-08-27 00:39:07
Φωτογραφία για ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ... ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ (ΚΑΙ) Ο ΣΙΟΒΑΣ!
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αποχωρήσεις, προσθήκες και... αλλαγές δεδομένων στο ρόστερ.

Ένα από τα πολλά θέματα που απασχολούν είναι αυτό με τους στόπερ και έχει ως εξής: ο Πάουλο Μπέντο είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες του Ρέτσου. Τον θεωρεί... έτοιμο παίκτη και τον υπολογίζει ως λύση στους στόπερ. Τον θέλει οπωσδήποτε στην τετράδα, χωρίς να αποκλείεται σταδιακά να πάρει φανέλα βασικού εφόσον συνεχίζει να δείχνει την ίδια συνέπεια, προσήλωση και βελτίωση των δυνατοτήτων του!

Από την άλλη ο Ντα Κόστα έμοιαζε... "τελειωμένος" μετά τα ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Φούλαμ και Ρέντινγκ είχαν κάνει τις προτάσεις τους (πάνω - κάτω ίδιες οικονομικά) και η αποχώρηση του Μαροκινού στόπερ έδειχνε θέμα χρόνου. Όμως ο Ολυμπιακός με τον Σιόβα τραυματία δεν μπορούσε να δώσει τον Ντα Κόστα, καθώς υπήρχαν τα παιχνίδια με την Αρούκα. Τώρα για τον παίκτη δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα... Μπορεί να εμφανιστεί πρόταση, μπορεί και όχι.


Έτσι στο παιχνίδι της αποχώρησης μπαίνει γερά... ο Μποτία! Αν έρθει μια καλή προσφορά για τον Ισπανό στόπερ στο Λιμάνι δεν θα το σκεφτούν δεύτερη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr". Από την άλλη, για τον Σιόβα ήρθε μάλλον το... πλήρωμα του χρόνου και η παραχώρηση του σε άλλη ομάδα είναι προ των πυλών. Πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι για τον Έλληνα στόπερ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός πλέον κινείται για την απόκτηση δύο (ένας ο Ιλόρι, έχει προταθεί ο Σεντέρος) κεντρικών αμυντικών. Με τον Ρέτσο τρίτο και έναν εκ των Μποτία ή Ντα Κόστα να συμπληρώνει την τετράδα. Και τον Βούρο... μπαλαντέρ, ως δεξί μπακ και στόπερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ