2016-08-27 23:55:14
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΒΑΣ ΜΕ ΠΟΣΟ-ΡΕΚΟΡ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ»! (ΡΗΟΤΟ)
Νέο δημοσίευμα του εξωτερικού, αυτή τη φορά από την έγκυρη Equipe, κάνει αναφορά στο μεταγραφικό σενάριο που θέλει τον Άλαν Πουλίδο να... επιστρέφει στο Μεξικό, με τους Γάλλους να τονίζουν ότι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει «κλείσει» στα 16 εκατ. ευρώ!

Μετά τα μεξικανικά δημοσιεύματα που προηγήθηκαν (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αναφορά στο θέμα κάνει σήμερα και η πάντα έγκυρη γαλλική εφημερίδα, στην διαδικτυακή της έκδοση. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του Σαββάτου «ο Άλαν Πουλίδο στην Τσίβας με 16 εκατ. ευρώ»!

Οι Γάλλοι μάλιστα κάνουν λόγο για... τελειωμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού επιστρέφει στην πατρίδα του για τα χρώματα της Τσίβας η οποία κατέβαλε ένα ποσό ρεκόρ για τη λίγκα της χώρας. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει ήδη αποχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό το Μεξικό προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του «Ο άνθρωπος των πέντε γκολ σε 8 παιχνίδι το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς με την φανέλα του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, αφήνει την ομάδα του Πειραιά. Ο 25χρονος επιθετικός πουλήθηκε στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα έναντι 16εκατ. ευρώ, ποσό-ρεκόρ για το μεξικανικό ποδόσφαιρο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ