2016-08-28 13:23:18
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΙΛΜΑΡ!
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την... υπέρβαση για τον Νιλμάρ και πλέον ο Βραζιλιάνος καλείται να... αποφασίσει αν θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του ή θα προτιμήσει να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να επανέλθει στον... αφρό.

Στο θέμα του Νιλμάρ, ως γνωστόν, έχουν προκύψει δυσκολίες, από την στιγμή που οι Άραβες δεν τον ικανοποιούν οικονομικά δίνοντάς του τα χρήματα που του οφείλουν αλλά και αυτά που είναι να πάρει.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει... τι θα αποφασίσει ο παίκτης. Δηλαδή, τι θα επιλέξει μεταξύ των χρημάτων και του να παίξει μπάλα σε μια ομάδα που του δίνει τη δυνατότητα να θυμίσει στην Ευρώπη το όνομά του, παίρνοντας μάλιστα και αρκετά χρήματα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με το «Γαύρο», του προσφέρουν συμβόλαιο 1+1 με 1.500.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ του καλύπτουν και 400.000 ευρώ από τα χρήματα που είναι να του δώσει η Αλ Νασρ. Κάτι που σημαίνει ότι μαζί με την εφορία το ποσό που θα πάρει θα ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ!

Η μπάλα έχει... στρωθεί στα πόδια του Βραζιλιάνου από τους ερυθρόλευκους και μένει να δούμε αν θα... σκοράρει, όπως γνωρίζει πολύ καλά ή θα στείλει την μπάλα... έξω από το γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της ομάδας του τον έχει στείλει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, οπότε ο 32χρονος θα έχει μια εντελώς χαμένη χρονιά. Αν γι αυτόν προτεραιότητα έχει η καριέρα του, τότε ο Ολυμπιακός θα αποτελέσει την επόμενη ομάδα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ