2016-08-28 17:07:13
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έξυπνη, τολμηρή και πάνω από όλα απρόβλεπτη! Μετά το ηχηρό διαζύγιο που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», η παρουσιάστρια μελετά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Οι προτάσεις από διάφορα κανάλια ήταν αρκετές, ωστόσο η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της να μείνει και εκτός τηλεόρασης, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία. Αν και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν η Ελεονώρα θα αναλάβει κάποια εκπομπή. Η ίδια, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μπαλί, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μπορεί να μην την δούμε τηλεοπτικά, αν τελικά το αποφασίσει, ωστόσο, καθημερινά τα λέει με το κοινό που την ακολουθεί μέσω του site της eleonorameleti.com.gr! Ούσα ανατρεπτική και τολμηρή κατάφερε να μας ξαφνιάσει με το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εκτός από το site της, το οποίο σημειώνει επιτυχία, θα εργαστεί και ως… καθηγήτρια!


Πριν από λίγες μέρες, γνωστή σχολή της Αθήνας ανακοίνωσε πως στο δυναμικό της θα ανήκει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα διδάσκει στο Τμήμα ΜΜΕ.

Το peoplegreece.com επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και τις ζητήσαμε να μας πει τι μάθημα θα διδάσκει και από πού δέχτηκε την πρόταση. «Με προσέγγισε πριν από κάποιους μήνες ο Κώστας Χαρδαβέλας και μου το πρότεινε. Δέχτηκα, διότι το αντικείμενο που θα διδάσκω ήταν έρευνας/ κοινωνικές ή ειδήσεις», μας τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελεονώρα Μελέτη, πέρυσι παρέδωσε την σκυτάλη στον Κώστα Χαρδαβέλα, στο δελτίο ειδήσεων του Epsilon.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελεονώρα είναι από τις πιο κατάλληλες για μια τέτοια θέση. Πέρα από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο, κατέχει και το επίπεδο μόρφωσης που χρειάζεται, έτσι ώστε να μεταλαμπαδεύσει με τον σωστό τρόπο τις δικές της γνώσεις.

Καλή αρχή!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ