2016-08-28 18:56:33
Φωτογραφία για «ΕΦΑΓΕ»... 4αρα ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τις… ασθένειες που δείχνει από την αρχή της σεζόν παρουσίασε και στο ντέρμπι κόντρα στην Γκρασχόπερς η Γιουνγκ Μπόις, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας 4-1, παρόλο που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Β’ όμιλο του Europa League μπορεί να δημιουργούσε με ευκολία... καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το ίδιο εύκολα δεχόταν γκολ σε κάθε επίσκεψη των αντιπάλων της.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με γκολ του Μούνσι, αλλά με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Φρέι ισοφάρισε σε 1-1, δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί… όρθια στην έδρα της Γκρασχόπερς.

Ωστόσο, στο τελευταίο 15’ του αγώνα επήλθε η πλήρης... κατάρρευση και ο τελικός διασυρμός για τους φιλοξενούμενους. Στο 74’ ο Λαβανσί έκανε το 2-1 και στο 86’ ο Σιγκούριονσον «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, γράφοντας το 3-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάιο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς.

Πάντως παρά το γεγονός ότι η Γιουνγκ Μπόις αγωνιζόταν εκτός έδρας, δημιούργησε 14 τελικές προσπάθειες με την κατοχή να είναι μοιρασμένη στις δύο ομάδες.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Μβόγκο, Σούτερ, Λέτσιακς (82 Ντουά), Ρόχατ, Βον Μπέργκεν, Ραβέ, Ζακαρία (73 Γκάγιτς) , Μπερτόν, Κουμπό, Φράι, Σικ (59 Σουλείμάνι).

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ