2016-08-29 10:07:44
Φωτογραφία για ΧΑΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΗΝΕΣ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
Την Κυριακή (28/8) δεν προέκυψε κάποια μεταγραφική εξέλιξη στον Ολυμπιακό...

Ούτε με τον Καρντόσο, ούτε με τον Αγιού, οι οποίοι συγκεντρώνουν τις πιθανότητές τους για να φορέσουν τη φανέλα του Θρύλου μέχρι και την Τετάρτη (31/8) που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος για όσους ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαια.

Η υπόθεση του Καρντόσο δεν έχει... «καεί» παρά τη σφήνα της Μάλαγα και τις ξαφνικές απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ, η οποία φέρεται στις συζητήσεις να έμπλεξε και τον… Πάρντο, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αγιού, η Άστον Βίλα τον θέλει και του το έχει διαμηνύσει, ενώ είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει... τον ουρανό με τ' άστρα για να τον παραχωρήσει ακόμα και με μορφή δανεισμού. Από την άλλη βέβαια μετράει και η επιθυμία του παίκτη που στοχεύει να πάει σε μία ομάδα ανώτερου επιπέδου. Είτε στην Premier League, είτε στον Ολυμπιακό του Europa League και της προοπτικής του πρωταθλητισμού.


Για το κέντρο της άμυνας ο Μαουρίτσιο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται προ των πυλών της Σπαρτάκ Μόσχας, ο δε Ιλόρι της Λίβερπουλ φέρεται να εξετάζει κάποιες άλλες περιπτώσεις, ενώ τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Ουρουγουανού αμυντικού της Νασιονάλ Μοντεβιδέο, Ντιέγκο Πολέντα που δείχνει... «ζεστός» στο να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν από σήμερα. Είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και περιπτώσεις που δεν έχουν γραφτεί στον Τύπο και δεν αποκλείεται ξαφνικά να σκάσει ένα όνομα αλά… Μάρκο Μάριν. Από εκεί δηλαδή που δεν το περίμενε κανείς Το θέμα είναι ότι ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά Και για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους... Ο Ολυμπιακός είχε πολλούς μήνες στη διάθεσή του για να σχεδιάσει με κάθε ηρεμία τις κινήσεις του και να παρουσιάσει ένα πολύ ισχυρό σύνολο φέτος που πιθανότατα θα έπαιρνε την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι μήνες λοιπόν αυτοί πέρασαν χωρίς να γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις, και φτάσαμε στο σημείο να δούμε τι προβλήματα έχει η ομάδα (με Χαποέλ και όχι μόνο) και να απομένουν... εβδομάδες! 

Ε, λοιπόν, ούτε οι εβδομάδες αυτές ήταν αρκετές για να ενισχυθεί η ομάδα όπως πρέπει. Σαρωτικές αλλαγές ακούγαμε, 7-8 (!) μάλιστα, και αντί αυτού δεν βλέπουμε να έχουν γίνει ούτε τα... άκρως απαραίτητα 3 μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Τελικά, μάλλον μόνο οι πωλήσεις είναι εύκολες και βρίσκουμε τον τρόπο...

Μακάρι αυτές οι τρεις μέρες ν'αποδειχθούν αρκετές και οι υπεύθυνοι να έχουν κάνει τα... κουμάντα τους για να δούμε στα γήπεδα έναν πραγματικά δυνατό Ολυμπιακό. Διαφορετικά ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για όλους (μας)...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ