2016-08-29 22:38:13
Φωτογραφία για ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ... ΚΑΡΝΤΟΣΟ!
Αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο είναι ο Ολυμπιακός έστω και αν χρειαστεί να... πληρώσει κάτι παραπάνω στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά χθες βράδυ σε συμφωνία με Τραμπζονσπόρ και Παραγουανό επιθετικό αλλά τελικά παρουσιάστηκαν και πάλι κάποια... εμπόδια (οικονομικής φύσης) που δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές Ελλάδος να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Συζητήσεις όμως γίνονται ακόμα και αυτή τη στιγμή, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να κάνει την... υπέρβαση για να πάρει τον παίκτη και τις πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από την Τουρκία ν' αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο συμφωνίας ακόμα και απόψε.

Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η τουρκική ομάδα έχει ρίξει τις απαιτήσεις της (ζητώντας 1,5 εκ
. ευρώ) αλλά ο Καρντόσο επιμένει για 2,5 εκ. ευρώ το χρόνο. Η αρχική πρόταση των ερυθρόλευκων ήταν για συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ, τα χρήματα δηλαδή που έδιναν οι πρωταθλητές και στον Νιλμάρ. Φαίνεται όμως ότι από χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός έκανε μια αποφασιστική κίνηση, ανεβάζοντας σημαντικά την πρόταση του προς τον Παραγουανό φορ. Η νέα προσφορά του Ολυμπιακού ξεπερνά με κάποια μπόνους τα δύο εκ. ευρώ και ο Καρντόσο... δείχνει διατεθειμένος να πει το “ναι”.

Στο Λιμάνι αισιοδοξούν πως με τη νέα πρόταση που έχουν κάνει στον Λατινοαμερικάνο επιθετικό θα γίνει η μεταγραφή και ο 33χρονος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην περίπτωση του Παραγουανού φορ κι έχει ως εναλλακτικό πλάνο άλλον Λατινοαμερικάνο. Αυτή τη στιγμή όμως, δύο μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, όλο το βάρος έχει πέσει στην προσπάθεια για μεταγραφή του Καρντόσο. Τον πρώην επιθετικό της Μπενφίκα θέλει άλλωστε και ο προπονητής του Ολυμπιακού και γι΄αυτό οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να πάρουν τον διεθνή επιθετικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ