2016-08-29 23:27:14
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ Τ'ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΒΕΡΓΟΣ! ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ!
Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης τα... βρήκαν για τον Νίκο Βέργο και ο νεαρός επιθετικός… πετάει την Τρίτη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην «βασίλισσα».

Θα ζήσει το μεγάλο όνειρο ο Νίκος Βέργος, αφού Ολυμπιακός και Ρεάλ έδωσαν οριστικά τα χέρια για την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος θα φοράει στο εξής την φανέλα των Μδριλένων.

Την Τρίτη, μάλιστα, αναμένεται να «πετάξει» για Ισπανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να σφραγίσει με υπογραφές τη συνεργασία του με τους «μερένχες». Το deal αφορά δανεισμό για ένα χρόνο, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να διατηρούν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία φέρεται να είναι αρκετά... υψηλή.

Ο 20χρονος φορ θα παίξει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και είναι στο… χέρι του να δείξει πως έχει όλα τα φόντα για πιο ψηλά. Πέρσι, ως γνωστόν, αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, για λογαριασμό της Έλτσε, όπου κατέγραψε 13 εμφανίσεις και 2 γκολ. Ο Βέργος κατέκτησε πρωταθλήματα με τις «μικρές» ομάδες του Ολυμπιακού, έχει συμμετάσχει και σκοράρει αρκετές φορές στο Champions League των Νέων, ενώ έχει σημειώσει οκτώ συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων, όπου μία εξ’ αυτών… ιστορική, αφού είχε μπει σαν αλλαγή στο Ολντ Τράφορντ, κόντρα στη Γιουνάιτεντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ