2016-08-30 10:33:24
Φωτογραφία για Πρόγραμμα Εργαστηρίων Πολύκεντρων Νεολαίας Λευκωσίας
Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης των νέων, οι οποίοι συμβάλλουν στην κινητοποίησή τους για συμμετοχή στα κοινά.

Σήμερα λειτουργούν τρία Πολύκεντρα Νεολαίας: στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Σ’ αυτά λειτουργούν εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μουσικής, Τέχνης, Χορού, Γυμναστικής, Θεάτρου κ.α, στα οποία συμμετέχουν παιδιά και νέοι ηλικίας 6-35 χρόνων, καθώς επίσης και άτομα με ιδιαιτερότητες.

Τα εργαστήρια λειτουργούν από επαγγελματίες εκπαιδευτές και οι θεματικές τους αναπροσαρμόζονται, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των νέων. Οι αίθουσες των Πολυκέντρων παραχωρούνται επίσης στους νέους και τις οργανώσεις νεολαίας, για δική τους χρήση, για διοργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων, δημοσιογραφικών διασκέψεων, κινηματογραφικών προβολών και άλλων δραστηριοτήτων.


Στα πλαίσια αυτά, την περίοδο Σεπτεμβρίου 2016 – Ιουνίου 2017, θα λειτουργήσουν και φέτος στα Πολύκεντρα Νεολαίας τα διάφορα Εργαστήρια υγιούς απασχόλησης σύμφωνα με το πρόγραμμα του κάθε Πολυκέντρου που δημοσιεύεται στο www.onek.org.cy.

 

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2016. Η Γραμματεία του Πολυκέντρου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε δυσκολεύεται στη συμπλήρωση ή δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται ολόχρονα, οι οποίες όμως θα εξετάζονται αναλόγως των διαθέσιμων θέσεων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ