2016-08-30 15:53:18
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ο Ολυμπιακός... έκλεισε τον επιθετικό της Πόρτo, Γκονσάλο Πασιένσια, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς.

Παίκτης του Θρύλου θα πρέπει να θεωρείται ο Γκονσάλο Πασιένσια, καθώς οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν οριστικά με την Πόρτο για τον δανεισμό του 22χρονου Πορτογάλου επιθετικού.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως το deal μεταξύ του Ολυμπιακού και της Πόρτο αφορά τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο, χωρίς όμως οψιόν αγοράς, αφού οι «Δράκοι» δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

Ο Πασιένσια βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας Κ21 και αναμένεται να πάρει την άδεια εντός της ημέρας ώστε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο Γκονσάλο Πασιένσια ανήκει στην Πόρτο από το 2013 και θεωρείται από τους «Δράκους» αρκετά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, κάτι που φαίνεται και από τη διάθεση της Πόρτο να μην τοποθετήσει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Την περσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Ακαδέμικα πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές και σκοράροντας τρία τέρματα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Δείτε την μαγική ντρίμπλα του Πασιένσια εδώ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ