2016-08-30 21:20:11
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ : «ΝΑΙ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!»
Βαλίτσες για την Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να... ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, ετοιμάζει ο Μπρούνο Βιάνα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κρουζέιρο, Ζιλβάν Ταβάρες.

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις των ερυθρόλευκων με την Κρουζέιρο για τον Μπρούνο Βιάνα, όπως επιβεβαιώθηκε και από... επίσημα χείλη στην ιστοσελίδα «GloboEsporte.com».

Ο πρόεδρος της «Ραπόσα» δήλωσε πως ο 21χρονος σέντερ μπακ αναμένεται την Τρίτη (30/8) να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου την επόμενη ημέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

«Μας ήρθε μία πρόταση για τον παίκτη. Σήμερα, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να κλείσει η μεταγραφή. Θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα», ήταν τα λόγια του προέδρου της Κρουζέιρο, Ζιλβάν Ταβάρες, ο οποίος δεν ανάφερε ούτε το ποσό της μεταγραφής, ούτε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Βιάνα.

Πάντως, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τις δύο ομάδες τελικά να τα βρίσκουν κάπου στο... 50%, ενώ στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βιάνα θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ