2016-08-31 09:00:31
Φωτογραφία για ΗΜΕΡΑ... ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ!
Ο Ολυμπιακός σήμερα θα ανακοινώσει -εφόσον όλα πάνε καλά- τέσσερις μεταγραφές και ελπίζει για μια ακόμη... «δυνατή» πέμπτη για την άμυνά του, όπως έχουμε αναφέρει.

Τρεις μίνιμουμ -συν μία- ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει τους Αλέξις Ρομάο, Γκονσάλο Πασιένσια και Μπρούνο Βιάνα, ενώ τα δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι βρίσκονται κοντά στο deal και με τον Όσκαρ Καρντόσο!

Αν όλα πάνε καλά, ο... χορός των ανακοινώσεων θα αρχίσει με τους τρεις πρώτους αφού οι μεταγραφές τους είναι ουσιαστικά τελειωμένες, ενώ θα συνεχιστεί με τον Όσκαρ Καρντόσο.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει μια ακόμη... εκκρεμότητα. Έστω και την ύστατη ώρα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί για το κάτι παραπάνω στην άμυνά του. Στα χέρια της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχουν προτάσεις για καλούς κεντρικούς αμυντικούς και γίνονται κινήσεις προκειμένου να θωρακιστεί το ρόστερ με έναν ακόμη στόπερ ο οποίος φυσικά θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού.


Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη κυκλοφόρησε στην Ισπανία το σενάριο που αφορούσε σε έναν ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει και επί Μάρκο Σίλβα, τον Βραζιλιάνο Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια, όπως σας ενημερώσαμε.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις θα υπάρξουν προφανώς και στο μέτωπο των αποχωρήσεων. Σε πρώτη φάση μένει να φανεί ποιοι εκ των τωρινών στόπερ θα αποχαιρετήσουν το Λιμάνι, με πιθανότερο κάποιον εκ των Μποτία – Σιόβα και αουτσάιντερ τον Ντα Κόστα.

Επιπλέον, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, για τον οποίο το πιθανότερο σενάριο στην παρούσα φάση είναι επίσης να πουληθεί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τους έφαγαν τα… ποντίκια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τους έφαγαν τα… ποντίκια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ