2016-08-31 22:35:10
Φωτογραφία για ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ... ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0 *VIDEOS*
Με τον Τάρικ Ελιουνούσι να... «αρέσει» στο ντεμπούτο του και τον Αντρέ Μάρτινς να προσθέτει ποιότητα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο μεταξύ τους φιλικό.

Με τους νέους να δείχνουν πολύ καλά σημάδια και να του προσθέτουν ποιότητα, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λεβαδειακού στο "Γ. Καραϊσκάκης", με αυτογκόλ του Τριποτσέρη (22’) και πλασέ του Ανδρούτσου στις καθυστερήσεις (90’+4’).

Θετικότατο ντεμπούτο από τον Ελιουνούσι που το… έχει με τη μπάλα στα πόδια, προσθέτει ποιότητα ο Μάρτινς, άφησε υποσχέσεις ο Μάριν που πήρε ενέργειες αλλά δεν του βγήκαν και έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Πάουλο Μπέντο έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάρουν μια πρώτη… γεύση από τα νέα εξτρέμ, Τάρικ Ελιουνούσι και Μάρκο Μάριν, ενώ και ο Αντρέ Μάρτινς ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός.

Ο Ολυμπιακός πήρε εξ’ αρχής τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να παίξει πολύ από τα άκρα του, τόσο με τους δύο νεοφερμένους εξτρέμ όσο και με τα μπακ του
. Μόλις στο 1ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι... απείλησαν, όταν ο Ελιουνούσι γύρισε τη μπάλα έξω από την περιοχή και ο Τσόρι έκανε το μονοκόμματο σουτ με τον Μοσχονά όμως να μπλοκάρει. Δύο λεπτά μετά ο Αργεντίνος μέσπς έβγαλε ωραία στον Φιγκέιρας, αυτός έκανε τη σέντρα αλλά ο Σεμπά... δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά, ενώ η προσπάθεια του Ελιουνούσι με το κεφάλι στο 10’ ήταν εύκολη υπόθεση για τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Ο Αντρέ Μάρτινς είχε πολύ καλή παρουσία και μοίραζε ωραία τη μπάλα, ο Τσόρι έδειξε ξανά σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ο Ελιουνούσι ήταν ιδιαίτερα κεφάτος. Μεγάλη διάθεση έδειξε και ο Μάριν, που πήρε πρωτοβουλίες αλλά αρκετές από αυτές δεν του βγήκαν. Στο 22’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Αντρέ Μάρτινς έκανε τη βαθιά μπαλιά και ο Τριποτσέρης άθελά του... κρέμασε τον Μοσχονά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 32’ όταν Ελιουνούσι, Τσόρι και Σεμπά συνδυάστηκαν, η μπάλα έφθασε μέσα στην περιοχή στον Ντε λα Μπέγια ο οποίος έκανε πολύ κακό σουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’, ο Μάρτινς έβγαλε μία ακόμη εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά ο Ντε λα Μπέγια δεν βρήκε τη μπάλα με το τακουνάκι που επιχείρησε. Το δεύτερο μέρος δεν είχε ρυθμό, καθώς οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών δεν επέτρεπαν στους ποδοσφαιριστές να παίξουν το ποδόσφαιρο που θα ήθελαν.

Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν, πάντως, ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρουν αλλά ο Μποτία με κεφαλιά στο 68’ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ο Ανδρούτσος με σουτ έξω από την περιοχή (80’) δεν κατάφερε να νικήσει τον Μοσχονά και τέσσερα λεπτά μετά, ο Πάρντο με τον ίδιο τρόπο έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, πάντως, ο Φιγκέιρας έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε και ο Ανδρούτσος μπήκε στην πορεία της και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78’ Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια (70’ Νικολάου), Ζντιέλαρ (65’ Καμπιάσο), Μάρτινς (76’ Ανδρούτσος), Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Μάριν (60’ Πάρντο), Σεμπά.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καραχάλιος (68’ Μάγκας), Μαχαίρας, Καλτσάς (60’ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Σενκά (60’ Παππάς), Μάντζιος.

Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Nova...

Το 1-0 με αυτογκόλ ΕΔΩ

Το 2-0 του Ανδρούτσου ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ