2016-08-31 23:31:12
Φωτογραφία για ΒΕΡΓΟΣ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Ξεκίνησε το... όνειρο του Νίκου Βέργου. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού επιθετικού από τον Ολυμπιακό!

Η "βασίλισσα" ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού, με την μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους για ένα χρόνο και ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Τις τελευταίες μέρες ο Βέργος είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ και σήμερα «σφραγίστηκε» και επίσημα το deal. Θα παίζει στην δεύτερη ομάδα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, με μεγάλο στόχο και... όνειρο να δείξει πως έχει όλα τα εφόδια να παραμείνει στον σύλλογο.

«Είναι ένας γνήσιος στράικερ, που φημίζεται για την εξαιρετική τεχνική του. Είναι πολύ δυνατός, που βλέπει γήπεδο, πασάρει σωστά και έχει πολύ εύκολα το γκολ», αναφέρεται στην περιγραφή της Ρεάλ για τον Βέργο, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε

«θέλω να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ»!

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός επιθετικός έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα με τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού, έχει σκοράρει πολλάκις σε επίπεδο Champions League Νέων, ενώ με την πρώτη ομάδα των πρωταθλητών έχει καταγράψει οκτώ εμφανίσεις, εκ των οποίων η μία απέναντι στην Γιουνάιτεντ, στο «Ολντ Τράφορντ». Πέρσι έπαιξε στην Έλτσε με 2 γκολ σε 13 συμμετοχές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ