2016-09-01 09:43:16
Φωτογραφία για Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ «International Basketball Tournament» ΜΕ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ!
Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ ΤV θα μεταδώσουν τηλεοπτικά το πρώτο «International Basketball Tournament» (23-25/9), στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας, η Αναντολού Εφές και η Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία... γεύση από την αγαπημένη τους ομάδα για τη νέα σεζόν, καθώς στην Κρήτη οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν τα μοναδικά τους φιλικά παιχνίδια που δεν θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Το δελτίο Τύπου του ΟΤΕ TV αναφέρει:

Στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV θα προβληθεί το πρώτο International Basketball Tournament, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης (23-25/9), με τη συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού, και άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Στην Κρήτη θα ταξιδέψει για το τουρνουά η Αναντολού Εφές, ομάδα που από φέτος θα έχει στον πάγκο της τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, τον προπονητή που οδήγησε πέρυσι τη Λαμποράλ Κούτσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης
. Η λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνει και τον Ερυθρό Αστέρα, πρωταθλητή Αδριατικής λίγκας και Σερβίας, αλλά και τη δευτεραθλήτρια του Ισραήλ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, στην οποία θα αγωνιστεί φέτος ο Αμαρέ Στούντεμαϊρ. Την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, κόουτς που είχε καθιερώσει την Σιένα στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων, την προηγούμενη δεκαετία.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Heraklion Arena και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT και μέσω κινητού, τάμπλετ ή λαπτοπ, από την υπηρεσία OTE TV GO.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ