2016-09-02 20:03:09
Φωτογραφία για Τέρμα το άγχος πασίγνωστης ηθοποιού για το μωρό της: Τι έδειξε το τελευταίο υπερηχογράφημα και την καθηυσύχασε
Μετά από τις δύσκολες εβδομάδες που είχε και τον έντονο προβληματισμό για την έκβαση της εγκυμοσύνης της, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως ηρέμησε Η θέση του μωρού στην κοιλίτσα της ήρθε στα φυσιολογικά, καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν με το κεφάλι προς τα επάνω. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και αποφάσισε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Eva Amurri, την κόρη της Susan Sarandon, η οποία ξεχώρισε μέσα από την ερμηνεία της στο Californication. Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία με τον φυσιολογικό πλέον υπέρηχό της και έγραψε: «Είμαι πολύ περήφανη για τον μικρούλη μου σήμερα. Μετά από δύο εβδομάδες σε Ισχιακή Προβολή, πήγα να τον δω σήμερα και ο υπέρηχος μας έδειξε ότι επιτέλους το ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ. Νομίζω ότι ήθελε να με αγχώσει λίγο… Επίσης πήρα μια μικρή «γεύση» από το γλυκό του προφίλ… Ερωτεύομαι παιδιά!».

Σε λίγους μήνες λοιπόν αναμένεται να κρατά το δεύτερο παιδί στην αγκαλιά της, καθώς πριν προηγηθεί αυτή η εγκυμοσύνη είχε ζήσει μία αποβολή που της στοίχισει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ